Green Lounge&Bar

Cashback & Shopping Pikët

  • 3% + 4 për 100 EUR blerje
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet


Menu ditore per ushqim
Festa muzike darkave

Përshkrim

Green Lounge ju ofron

- Hapsiren vetëm për ushqim e gjeni tek ne , me ushqimet nga më të ndryshmet në qytet(me oferta Mengjesi,Dreka etj) së shpejti do të ju ofrojm edhe Meny këtu ne faqen oficiale.

- Hapsira edhe për duhanpirës nje ambient për të gjitha moshat pa dallim.
Gjithashtu tek ne shërbehet kafeja më e mira në qytet, me shumë llojshmëri të embëlsirave që i ofrojmë ne.
Na Vizitoni Ju Mirëpresim !!!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Green Lounge&Bar?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.