3 Dekor Home

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Përshkrim

Realizim të dekoreve finale : Stucco (rafaello), Traventinë, Sahara ,Mormorin, Dune , Betonlook, Panter

Realizim te dyshemeve speciale : EPOX, LAMINAT , PARKET

Kontakt 
Arben Shala  +38348283822
Leutrim Shala +38345283822  +38349283822
Elvis Shala +38349822400

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në 3 Dekor Home?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.