VLLEZËRIT ZHEGROVA GROUP

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1,5 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Fabrika e prodhimit nga PVC ,Alumini ,Gilinder dhe te gjitha llojet e xhamave 
 

KONTAKT

Nr.Tel 044/049 -295-136


https://www.facebook.com/V%C3%ABllezrit-Zhegrova-794024907278390

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në VLLEZËRIT ZHEGROVA GROUP?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.