AFlooring

Cashback & Shopping Points

  • Shopping Benefits janë të dukshme vetëm për Anëtarët
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

AFlooring është kompani me një traditë dhe eksperiencë mbi 50 vjeçare në industrinë e ndërtimtarisë për rregullimin e dyshemeve tuaja me materiale nga më të ndryshme, si dhe dekorimin e hapësirave dhe enteriereve tuaja me materiale druri, mermeri, apo plastike. 


Përveç punës me parkret dhe laminat, për të cilën jemi të njohur dhe dëshmuar tashe 50 vite, ofrojmë veshjen e mureve, dekorimin e kaminave, dizajnimin e dyshemeve me dekorime të personalizuara sipas kërkesës së klientit, suvatim, e të ngjajshme. 


Ju garantojmë që hapësirat tuaja të banimit, punës, apo të shfrytëzuara për aktivitete sociale, rekreative, apo edukative, do të jenë unike dhe përtej imagjinatës - sepse ne i kthejm në realitet. Për më tepër, tani na keni edhe më afër jush me platformën Cashback, përmes të cilës lojaliteti juaj do shpërblehet me Cashback dhe Shopping Points për çdo blerje tuajën në kompaninë tonë.


Ju mirëpresim për çdo lloj kërkese dhe sygjerimi!


Me respekt,
Pronarët: Faik Shala (044/49 285 013) & Ardit Shala (049 175 065)

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në AFlooring?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.