Çuni shpk

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 10% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Kompania “Çuni” e themeluar në shtator të vitit 2000 është njëra ndër kompanitë më të specializuara për furnizim me material, projektim dhe ekzekutim të projekteve ndërtimore.   Kompania “ÇUNI” – është njëra nga kompanitë më të specializuara në rajon të Prizrenit për furnizim me material ndërtimor si dhe projektimin dhe ekzekutimin e projekteve ndërtimore. Degët e kompanisë Çuni janë:    Çuni material ndërtimor Çuni BAU  Çuni Restaurant Çuni Petrol Çuni Transport   MISIONI Të krijojmë raporte afatgjate me klientët tanë duke ju ofruar atyre shërbimet dhe produktet më cilësore në fushën e ndërtimtarisë në tregun tonë!   VIZIONI Të jemi zgjedhja e parë e klientit dhe të bëjmë diferencën në sektorin e ndërtimtarisë!   VLERAT Puna jonë udhëhiqet drejt këtyre vlerave dhe principeve të punës:    • Korrektësia • Besimi • Cilësia   • Transparenca • Përkushtimi • Siguria  

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Çuni shpk?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.