Hotel Astoria Luxury & SPA

Cashback & Shopping Pikët

  • 3% + 3,5 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

Hotel "Astoria luxury & SPA " is located 5 min drive from the center of Gjilan .This hotel is new modern building.   Hotel "Astoria luxury & SPA " is located 5 min drive from the center of Gjilan .This hotel is new modern building ,when you can find the most exlusive services .The Hotel offers ,resaturant & bar ,free Wi -Fi ,24-hour room services .The facilities include 2 conference rooms and the SPA area with one indoor pool and fitness center .The pool's wall are in glass when you can enjoy the beautiful view of nature in each season.  

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Hotel Astoria Luxury & SPA?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.