Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 2,5 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

CEPS N.T.P. - Ndermarrje Tregtare Prodhuese ofron këto shërbime:
Hidrosanitari & Zdrukthtari
- Prodhojmë: Kuzhina, Dhoma gjumi, Dollapa për banjo, Komodina.
- Produkte të gatshme: Rezervuar uji, WC guaca, Kabina xhami, Vaska.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Ceps?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.