7 Vëllezërit Center

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

7 Vëllezërit Centar, Qendër tregtare  më atraktive në Lipjan .
Qendër ku mund të furnizoheni me artikuj te nevojshem ditor  ne marketin  e saj ne perdhesë, gjithashtu   ne Qendrën tonë mund të gjeni veshje për meshkuj dhe femra si bluza, farmerka, jakne,  këmisha, këpucë dhe akcesor të ndryshëm çanta, parfuma etj.
Mishtore me mish te fresket ne çdo kohë.
Restorani me meny të begatë dhe shërbim profesional, parkim i rezervuar.
 

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në 7 Vëllezërit Center?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.