88 Lounge Bar

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Përshkrim

88 Lounge Bar është një ndër kafenet më të njohura në Drenas. Në shikim të parë, ai ky Lounge Bar tërhjek vëmëndje me një hapësirë ​​të hapur në të cilën kopshti dhe pjesa e brendshme formojnë një tërësi unike dhe moderne. Nga ana tjeter oferta gastronomike dhe ushqimet e llojllojshme ë kanë bërë 88 Lounge Bar që të dallohet nga të tjerët. Kafe, çaj, ushqim apo dezerte - me cilësi të lartë, tek 88 Lounge Bar dhe e tash edhe me beneiftët e platformës myWorld. Përfito nga çdo visit në 88 Lounge Bar me Cashback Card ose Cashback App.

Ju mirëpresim!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në 88 Lounge Bar?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.