Lenoma Sh.p.k.

Cashback & Shopping Points

  • 3,5% Cashback Deal* Tani 3,5% në vend të 1% Cashback E vlefshme nga 17.12.2022 në 31.1.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Lenoma Market është dyqan i shitjes me pakicë brenda së cilit ofrojmë një gamë e zgjedhur të konsumit, nga prodhues vendas ashtu edhe të huaj, artikuj ushqimor, pemë dhe perime të freskëta, që ju nevojitet çdo ditë dhe shumë produkte të tjera ku cilësia është e garantuar me artikujt te zgjedhur. Marketi jonë ofron shërbime të shpejta që të kurseni kohë dhe ofron zbritje të shumta gjithashtu edhe me bashkimin e platformës myWorld ju si klient mund të përfitoni gjatë blerjes. Mikëpritja dhe kujdesi është ajo që ofrohet tek ne, kryesisht me fokus tek konsumatorët.
Ju mirëpresim!

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Lenoma Sh.p.k.?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.