Luky`s Cakes - Pasticeria Leo

Cashback & Shopping Pikët

 • 2% + 1 Në blerjen tuaj
 • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
 • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

 • orarin e punës
  e hënë - e shtunë 07:00 - 22:00
 • Shërbimi i dorëzimit lokal

  e hënë - e shtunë   10:00 - 20:00

 • Kontakt
 • Besnik Merchant ID
  3830010

Përshkrim

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Luky`s Cakes - Pasticeria Leo?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.