Konto & Consulting LLC

Cashback & Shopping Pikët

  • 2% + 1,5 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet


Kompania është e orientuar në ofrimin e një game të softureve të njohur ndërkombëtarisht te kontabilitetit dhe POS, kryesisht për bizneset e vogla dhe të mesme.

Përshkrim

Kompania është e orientuar në ofrimin e një game të softureve të njohur ndërkombëtarisht  te kontabilitetit dhe POS, kryesisht për bizneset e vogla dhe të mesme.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Konto & Consulting LLC?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.