PIRRO OFFICE L.L.C.

Cashback & Shopping Pikët

  • 4% + 4 Në blerjen tuaj
  • Ju merrni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht nga qindarka e parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • i pranuar myWorld Card

Kontakt

Termat dhe Kushtet


Zyra PIRRO
Rr.”Johan V. Hahn” Nr.41/6, Prishtinë
Zyre Mob.+383/ (045) – 888-488 & +383/ (043) – 944-443
info@pirro-ks.com

PërshkrimZyra PIRRO ofron këto shërbime

  1. Shitblerje dhe Qeradhënie
  2. Kontrata
  3. Vlerësime të pronës
  4. Trashëgimi
  5. Përfaqësimin në konteste pronësore


Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në PIRRO OFFICE L.L.C.?

* Përfitimet varrën nga produktet e blera dhe nga Kompanitë Partnere. Të gjitha informacionet në këtë dokumente në këtë faqe interneti janë të pa garantuara.