myWorld App
Blini me Benefits

myWorld App

Me myWorld App tonë falas, mund të përfitoni Benefits për të gjitha blerjet e juaja, madje edhe kur jeni në lëvizje.

  • Gjeni të gjithë online Partners dhe Partners lokal
  • Siguroni Deals dhe merrni kode kuponi
  • Qasje të lehtë në llogarinë tuaj dhe blerjet tuaja
Cashback App во App Store Cashback App во Google Play

Blini me Benefits gjithkund

Gjeni Partners lokal

A jeni në lëvizje dhe dëshironi të gjeni Partner lokal për disa artikuj kryesor, një ushqim i mirë ose dhurata për të dashurit tuaj? Me myWorld App, mundeni shumë shpejtë të gjeni të gjithë Partner-ët lokal dhe të mësoni se ku mund të merrni Benefits tuaja.

Пронајдете Cashback Shops со помош на myWorld App
Пронајдете го соодветниот Shopping Point Deal во секое време

Të gjitha Deals në Benefit Lounge

Nëse keni gjetur një Partner që gjithashtu ju ofron një Deal të përkryer, atëherë mundeni që me lehtësi të merrni atë me anë të myWorld App. Zgjidhni Deal, shfrytëzoni Shopping Points tuaja dhe merrni Deal që keni siguruar.

Вашата дигитална myWorld Card

Mbledhja e Benefits me lehtësi

Kur paguani tek një Partner lokal, thjeshtë hapeni myWorld App, shkundeni telefonin tuaj dhe QR kodi ose barkodi juaj do të shfaqet. Skanoni kodin dhe Benefits tuaja do të kreditohen.

Benefits-et e juaja

Përfitoni kudo që të jeni

Me myWorld App, do të keni çdoherë një spektër të gjerë të myWorld Partners me juve – pa dallim nëse janë në rajonin tuaj, në gjithë vendin ose jashtë vendit. Një numër i gjerë i Online Shops janë vetëm një prekje të ekranit larg – dhe për këtë do përfitoni në çdo kohë dhe çdo vend!

Со myWorld App профитирате секаде и секогаш
Со myWorld App секогаш имете преглед врз шопингот

Planifikim pa ngatërresë

A ju pëlqen një ushqim nga një restorant i mahnitshëm? Ose ndoshta një ditë qetësuese e plotë me Benefits? Me myWorld App, mund të organizoni gjithçka madje edhe kur jeni në lëvizje, duke ju mundësuar të merrni Benefits por edhe të përfitoni nga Deals ekskluzive dhe nga kuponët. Mos humbisni asnjëherë Shopping Points dhe Cashback.

Со myWorld App купувате со предности во целиот свет

Blini në gjithë botën

Numri prej rreth 150,000 Partner, nëpër gjithë botën jo vetëm që ofrojnë gjithçka që ju nevojitet për një ditë relaksimi dhe një ushqimi të mirë, por gjithashtu edhe ofrojnë edhe gjëra për nevojat e juaja të përditshme. Gjeni gjithë Partners lokal në afërsinë tuaj si dhe Deals ekskluzive dhe kuponët me myWorld App.

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.