Tenorshare

Tvoje výhody v Tenorshare

  • 8,5% Cashback + 6% Celková suma za tvoj nákup (čistá suma)
  • Akceptuje
    Online nakupovanie

Zmluvné podmienky na Tenorshare

Chceli by sme vás upozorniť, že členské výhody Cashback a Shopping Points sú vyplácané spoločnosťou myWorld. V prípade nejasností s online nakupovaním cez myWorld sa obráťte na našu kanceláriu, nekontaktujte priamo online partnera. Tento obchodný partner počíta nákupné výhody z netto hodnoty nákupu, pretože ide o štandardný spôsob odmeňovania u tohto obchodného partnera.

O Tenorshare

Vitajte v spoločnosti Tenorshare.

Sme medzinárodná softvérová spoločnosť založená v roku 2007. Vytvorili sme veľa ocenených, vysoko hodnotených značkových softvérových produktov. 

Tenorshare sa zameriava na platformy iOS, Android, Windows a Mac a štúdiu základných technológií. Používateľom poskytujeme riešenia na správu obsahu zariadení, obnovu dát, obnovenie hesla, opravu systému a ďalšie praktické náležitosti mobilného telefónu a počítača. Produkty a služby spoločnosti Tenorshare dnes dôveruje viac ako 10 miliónom používateľov na celom svete.

ID obchodníka
309001063

Nemôžete nájsť svoj nákup u Tenorshare?

* V závislosti od produktov od obchodného partnera sa môžu konkrétne vyplatené provízie/ odmeny líšiť. Za údaje na tejto webovej stránke neručíme.