Tvoje výhody v Sportby

  • 2,5% Cashback Deal* Teraz Cashback 2,5% namiesto 1% platné od 18.1.2024 do 18.1.2025
  • * Vďaka Cashback Deal si uplatníš svoje SP a pripíšeš si viac Cashbacku. Ak to chceš urobiť, musíš mať na svojom mW konte dostatok SP, ktoré sa vyplatia za Cashback Deal. Tým sa tvoje SP automaticky odpočítajú z tvojho mW konta.

  • Akceptuje
    Online nakupovanie

Zmluvné podmienky na Sportby

Chceli by sme vás upozorniť, že členské výhody Cashback a Shopping Points sú vyplácané spoločnosťou myWorld. V prípade nejasností s online nakupovaním cez myWorld sa obráťte na našu kanceláriu, nekontaktujte priamo online partnera. Tento obchodný partner počíta nákupné výhody z netto hodnoty nákupu, pretože ide o štandardný spôsob odmeňovania u tohto obchodného partnera.

O Sportby

Sme nadšenci športu a pohybu, máme radi kvalitu, sledujeme trendy a uznávame brandy /rozumej značky. Našou doménou je snowboarding a lyžovanie, hokej, beh a cyklistika, sem tam posurfujeme, ale i zaboxujeme, a keď nás baví plávanie zamakáme na triatlone.  Nadšenie pre pohyb a šport nás nasmerovalo do šport biznisu, i keď je to často boj, celkom sa nám darí, 20 rokov skúseností a stále nás to baví.

ID obchodníka
309000861

Nemôžete nájsť svoj nákup u Sportby?

* V závislosti od produktov od obchodného partnera sa môžu konkrétne vyplatené provízie/ odmeny líšiť. Za údaje na tejto webovej stránke neručíme.