Sconto nábytok

Tvoje výhody v Sconto nábytok

  • 1,5% Cashback Deal* Teraz Cashback 1,5% namiesto 0,75% platné od 7.2.2024 do 7.2.2025
  • * Vďaka Cashback Deal si uplatníš svoje SP a pripíšeš si viac Cashbacku. Ak to chceš urobiť, musíš mať na svojom mW konte dostatok SP, ktoré sa vyplatia za Cashback Deal. Tým sa tvoje SP automaticky odpočítajú z tvojho mW konta.

  • Akceptuje
    Online nakupovanie

Zmluvné podmienky na Sconto nábytok

Chceli by sme vás upozorniť, že členské výhody Cashback a Shopping Points sú vyplácané spoločnosťou myWorld. V prípade nejasností s online nakupovaním cez myWorld sa obráťte na našu kanceláriu nekontaktujte priamo online partnera.

O Sconto nábytok

Nájdete u nás kompletný sortiment bytového nábytku, ktorý zahŕňa obývacie steny, sedacie súpravy, pohovky, spálne, matrace, rošty a ďalšie produkty.

Snažíme sa zákazníkom poskytnúť služby, ktoré povedú k ich spokojnosti po všetkých stránkach. Tejto hlavnej vízii podriaďujeme všetku našu činnosť.

SCONTO Nábytok ponúka široký výber nábytku, bytových doplnkov a dekoračných predmetov za priaznivé ceny a vo vysokej kvalite. Spoločnosť je súčasťou nemeckého koncernu Höffner, ktorý patrí k najväčším predajcom nábytku v Európe

ID obchodníka
309000200

Nemôžete nájsť svoj nákup u Sconto nábytok?

* V závislosti od produktov od obchodného partnera sa môžu konkrétne vyplatené provízie/ odmeny líšiť. Za údaje na tejto webovej stránke neručíme.