LINOS, Bistro & Coffee shop

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Teraz Cashback 3% namiesto 1% platné od 8.2.2024 do 8.2.2025
  • * Vďaka Cashback Deal si uplatníš svoje SP a pripíšeš si viac Cashbacku. Ak to chceš urobiť, musíš mať na svojom mW konte dostatok SP, ktoré sa vyplatia za Cashback Deal. Tým sa tvoje SP automaticky odpočítajú z tvojho mW konta.

  • Akceptuje
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Popis

LINOS je bistro, ale hlavne dobrá kaviareň s menšou kuchyňou, v ktorej sa pripravujú veľké veci. Všetky jedlá z jedálneho lístka sú čerstvé - špecializujeme sa hlavne na cestoviny a šaláty. Porcie sú veľké 500g (hladní odchádzať určite nebudete). Obľúbené sú u nás aj poctivé hamburgery, v ktorých nenájdete žiadne šľachy, strúhanku či umelé dochucovadlá.

V pracovných dňoch ponúkame denné obedové menu, ktoré má spĺňať jednu podstatnú podmienku, že musí chutiť „ako od mamy“. Preto menu v LINOSe tvorí klasická kuchyňa, na ktorej ste doma vyrastali - fajnová polievočka + hlavé jedlo za super cenu.

LINOS je však v prvom rade skvelá kaviareň, preto sa neprekvapte, ak si požiadate o kávu a náš personál sa opýta, že ktorú radšej... Gran Miscelu (100% Arabica) alebo Extrabar (70% Arabica + 30% Robusta) alebo Sunrise (životabudič v podobe 80% Robusty) alebo extravagantnú ženšen kávu.

Ako jeden z málo podnikov v meste, máme k dispozícii aj oddelenú miestnosť pre fajčiarov a vo dvore aj celoročnú útulnú terasu.

Nemôžete nájsť svoj nákup u LINOS, Bistro & Coffee shop?

* V závislosti od produktov od obchodného partnera sa môžu konkrétne vyplatené provízie/ odmeny líšiť. Za údaje na tejto webovej stránke neručíme.