12.5.2022.

Sada dobijaš još više Shopping Points-a

Dobre vesti: Od sada, pored Cashback-a, dobijaš više Shopping Points-a nego ikada ranije za svoje kupovine uz myWorld.com. Za tebe to znači još više mogućnosti da obezbediš odlične Deals ponude u Benefit Lounge-u.

Brzi Shopping Points
I to nije sve: Shopping Points su ti sada dostupni brže nego do sada. Ubrzo nakon što tvoja kupovina bude evidentirana, dodelićemo Shopping Points tvom profilu i odmah možeš da ih realizuješ.

Pregled naših poboljšanja za tebe:
• Više Shopping Points-a za svaku kupovinu
• Obezbedi više Deals ponuda u Benefit Lounge-u i na travelWorld-u
• Shopping Points su ti brže dostupni

Kupuj i sakupi više Shopping Points-a
Kupovina uz myWorld.com tako postaje još vrednija za tebe. Što više Deals ponuda obezbediš kroz Shopping Points, to više novca štediš. Zato kreni u kupovinu odmah, pored Cashback-a sakupljaj i trajno povećane Shopping Points i obezbedi Deals ponude.

Realizacija poena u drugim zemljama
Ako svoje Shopping Points želiš da realizuješ za Deal koji je ponuđen u drugoj valuti od valute u kojoj su sakupljeni, prikazuje ti se drugi Shopping Point iznos. S obzirom na to da se Shopping Points pripisuju na osnovu iznosa kupovine, sakupljeni iznos se razlikuje u zavisnosti od valute. Za Deal u drugoj valuti tvoji Shopping Points se zato konvertuju u valutu relevantne zemlje po dnevnom kursu.

Otkrij Deals ponude sada

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.