7.12.2022.

Pretpraznični šoping uz Scan & Go

Nova godina uskoro stiže, a kupovina poklona uz myWorld ove godine pruža više od najboljih ponuda i neobičnih ideja za poklone kod naših partnera. Ove godine imaš priliku da nagradiš sebe posle dana provedenog u šopingu: Tvoji voljeni će dobiti najlepše poklone, a ti Cashback & Shopping Points sa novom Scan & Go funkcijom u aplikaciji.

Kupi poklone. Skeniraj račun. Sakupljaj Cashback.
Bez obzira da li kupuješ poklone za porodicu, kućnog ljubimca ili prijatelje, uz Scan & Go možeš da skeniraš račune od kupovina kod lokalnih myWorld partnera na miru nakon plaćanja i tako obezbediš svoje myWorld prednosti. Zvuči jednostavno? I jeste!

Kako funkcioniše:
Korak 1: Otvori myWorld App i klikni na Scan & Go
Korak 2: Skeniraj račun
Korak 3: Pošalji račun

Tvoja kupovina je uspešno evidentirana u myWorld-u i Shopping Points su ti odmah na raspolaganju. Nakon što tvoja kupovina bude u potpunosti završena i plaćena, uzimajući u obzir rokove za zamenu i isporuku, biće ti dodeljen i sakupljeni Cashback.

Važni preduslovi za Scan & Go:
  • Aktiviraj određivanje lokacije (GPS) u myWorld App odnosno na svom pametnom telefonu.
  • Ukoliko se više ne nalaziš kod myWorld partnera, možeš lako da ga pronađeš putem polja za pretragu i izabereš.
  • Ako želiš da dostaviš više računa za istog partnera, imaj u vidu da za svaki račun moraš da pokreneš poseban Scan & Go proces.
  • Naš partner možda proverava tvoju kupovinu. Molimo za malo strpljenja, prednosti iz kupovine biće ti raspoložive u najkraćem mogućem roku.

Preuzmi odmah najnoviju verziju myWorld App
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cashback.card
App Store: https://apps.apple.com/app/cashback-app/id1173430105

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.