27.3.2024.

NOVO: Cashback Countdown

Doživite radost kupovine uz myWorld, gde svaka kupovina dolazi uz Cashback i Shopping Points. Ne samo da Vam pružamo ove fantastične pogodnosti, već i naporno radimo na tome da vaše iskustvo kupovine bude prijatno, transparentno i bez napora. Zato smo uzbuđeni da vam predstavimo fantastične vesti: Za sve Vaše kupovine napravljene od danas pa nadalje, praćenje vašeg Cashback-a nikada nije bilo lakše – bilo da kupujete kod lokalnih partnera ili uživate u pogodnostima online kupovine.

15 days Uživajte u Cashback za 15 dana za kupovine kod Lokalnih Partnera
Kada obavite kupovinu kod Lokalnog Partnera, vaš Cashback će biti dodeljen 15 dana nakon što je Vaša kupovina potvrđena.
30 days Uživajte uz Cashback za 30 dana za kupovine kod onlajn partnera
Za onlajn kupovine, Vaš Cashback će biti dodeljen 30 dana* nakon što je Vaša kupovina potvrđena.

Zanimaju vas konkretni dani do kojih će Vam Cashback biti dodeljen? Jednostavno proverite pregled kupovine u svom ličnom profilu u aplikaciji myWorld ili na myworld.com, nakon što dobijete potvrdu kupovine za kupovinu kod našeg Partnera. Tamo ćete pronaći informacije sa tačnim odbrojavanjem dok Vaš Cashback ne bude spreman za Vas.

Da li ste uzbuđeni što ćete početi bez napora da pratite svoj Cashback? Kupujte kod naših partnera i radujte se uz Cashback.

PRO SAVET:
Praćenje Vašeg Cashback-a je najlakše sa našom aplikacijom myWorld.
  1. Preuzmite aplikaciju
  2. Omogućite prijem Push obaveštenja
  3. Kupujte kod naših myWorld partnera
  4. Proverite status kupovine
  5. Radujte se Vašim prednostima kupovine

App Store

Spremni da započnete Cashback Countdown?


*Posebni uslovi važe za kupovinu kod partnera za putovanja. Detalji se mogu naći na stranici sa detaljima kupovine odgovarajuće kupovine.

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.