12.4.2022.

myWorld Plug-in - sada još bolji uz Shopping Tracker

myWorld Plug-in je i do sada bio jedan od tvojih najvažnijih pratilaca tokom online kupovina sa myWorld-om, on ti pouzdano prikazuje u tvom desktop pregledaču gde možeš da pronađeš naše online partnere i da li se upravo nalaziš kod nekog od njih. Sada je myWorld Plug-in postao još bolji jer uz Shopping Tracker on proverava da li je tvoj pregledač pravilno konfigurisan za sakupljanje Cashback-a i Shopping Points-a.

Naime, sasvim je moguće da se desi da određena podešavanja pregledača sprečavaju evidentiranje tvoje kupovine kod naših online partnera. A ako ne znamo da je kupovina obavljena kod našeg partnera, ne možemo da ti pripišemo prednosti. Pritiskom na dugme Shopping Tracker u okviru myWorld Plug-in-a proverava da li sa svojim pregledačem dobijaš Cashback i Shopping Points prilikom online kupovina kod naših partnera.

Ako Shopping Tracker primeti da neko podešavanje nije ispravno, odmah ti pruža odgovarajuću informaciju kako to možeš da promeniš. Uz myWorld Plug-in sada ne samo da uvek pronalaziš pravog online partnera, već i u svakom trenutku znaš da li je tvoj pregledač pravilno konfigurisan za kupovine u okviru myWorld-a. Isprobaj odmah i kupuj online uz myWorld Plug-in.

Saznaj više

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.