4.6.2021.

myWorld Add-on

Često ti se dešava da se tek nakon što obaviš online kupovinu setiš da si mogao da profitiraš kroz Shopping Points & Cashback? Želiš da dobiješ informaciju kada pronađeš nekog od naših online partnera? Uz myWorld Add-on ušteda novca prilikom online šopinga još je jednostavnija!

myWorld Add-on proširenje pregledača dostupno je za Google Chrome, Mozilla Firefox i Apple Safari.

Instalacija je veoma jednostavna: 1. Preuzmi myWorld Add-on kao proširenje pregledača u web store-u pregledača. 2. Prijavi se sa svojim myWorld pristupnim podacima da bi proširenje bilo aktivirano. 3. I možeš da kreneš u šoping kada god poželiš.

Jednom kada se uloguješ, više ne propuštaš Shopping Points & Cashback i profitiraš od svih ponuda naših partnera. Nikada nije bilo lakše pronaći partnersku firmu i odmah obaviti kupovinu. Kada se online prilikom pretrage neki od naših partnera pojavi među rezultatima pretrage ili kada direktno pristupiš veb-stranici našeg online partnera, myWorld Add-on će te obavestiti o tome. Nakon što dođeš na stranicu željenog partnera dovoljan je jedan klik na „Aktivirati Cashback“ za ostvarivanje myWorld prednosti. Nije potrebno da se prethodno prijaviš na myworld.com – jednokratna prijava sa tvojim myWorld pristupnim podacima direktno u proširenju myWorld Add-on je dovoljna.

myWorld Add-on je sačuvan u tvom pregledaču odmah pored trake za pretraživanje. Samo jednim klikom imaš sve važne informacije pri ruci veoma jasno i brzo - npr. top partnere ili aktuelne akcije. Želiš da pronađeš određenog online ili offline partnera? Nema problema, u proširenju myWorld Add-on jednostavno klikni gore desno na simbol lupe i brzo ćeš pronaći traženu prodavnicu.

Instaliraj odmah

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.