12.12.2022.

Cashback Deals: Iskoristi svoje Shopping Points za veći Cashback

Uz nove Cashback Deals ponude sada dobijaš više. Pored toga što ti pruža priliku da kupuješ kod najboljih partnera i iskoristiš uzbudljive akcije, kroz nove Cashback Deals ponude myWorld pretvara tvoje Shopping Points u stvaran novac. Sa našim novim Cashback Deals ponudama šoping u okviru myWorld-a sada je još atraktivniji.

Šta su nove Cashback Deals ponude?

Cashback Deal partnera ti omogućava da iskoristiš svoje Shopping Points za Cashback. Tom prilikom pripisuje ti se veći Cashback, dok se istovremeno isti iznos Shopping Points-a oduzima sa tvog myWorld naloga. Na primer: Za kupovinu od 12.000 RSD uz Cashback Deal od 20% dobijaš 2.400 RSD Cashback-a i istovremeno se realizuje 20 Shopping Points-a.

Koje vrste Cashback Deals ponuda postoje?

Cashback Deals možeš da iskoristiš za kupovine kod naših lokalnih partnera, kao i kod naših online partnera. Koji god da je tvoj omiljeni način kupovine, uvek možeš da iskoristiš Cashback Deal.

Gde se nalaze Cashback Deals?

Svaki Cashback Deal naveden je u našoj myWorld App i na www.myWorld.com u pretrazi. Aktivan Cashback Deal uvek ćeš prepoznati po crvenoj „Cashback Deal“ oznaci.

Šta se dešava ako nemam dovoljno Shopping Points-a?

Ako nemaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu, ne možeš da iskoristiš Cashback Deal. U tom slučaju pripisuju ti se standardni Cashback i Shopping Points.

Šta čekaš?

Otkrij nove Cashback Deals ponude.



* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.