2.2.2021.

Cashback App u novom dizajnu

Svesni smo koliko je Cashback App praktična i korisna za naše kupce kada je u pitanju sakupljanje Cashback-a i Shopping Points-a na svakom mestu i u svakom trenutku. Iz istog razloga nam je važno da konstantno revidiramo i unapređujemo našu aplikaciju i da je učinimo vizuelno privlačnijom.

Sada je ponovo došao taj trenutak da redizajniramo aplikaciju za vas. Ako vaša aplikacija nije automatski ažurirana, ažurirajte je odmah i pogledajte novi dizajn.

Nadamo se da će vam se dopasti novi izgled i da ćete se snalaziti podjednako dobro kao i do sada. Možete da budete potpuno sigurni da ćete i dalje imati sve funkcije kao i ranije: otvaranje Cashback Card kartice tako što ćete protresti telefon, brza pretraga lokalnih i online partnera, kupovina eVoucher-a i brzo otvaranje Benefit Lounge-a za realizaciju Shopping Points-a - ovo su samo neke od udobnih funkcija koje može da ponudi naša aplikacija.

Želimo vam puno zabave i puno Cashback-a i Shopping Points-a pri kupovini uz Cashback App i myWorld. U slučaju da još uvek nemate aplikaciju, preuzmite je odmah, dostupna je besplatno za iOS i Android.

Instalirajte aplikaciju

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.