MotoGP™ Ticket Shop

Tvoje prednosti kod MotoGP™ Ticket Shop

  • 3,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Online kupovina

Uslovi kod MotoGP™ Ticket Shop

Pred vašim nakupom poskrbite, da bodo vaši piškotki v brskalniku pravilno nastavljeni. Vse o spletnem nakupovanju lahko preberete v naših FAQs.
Preberite pogosta vprašanja (FAQs) ter pogoje poslovanja na naši rezervacijski spletni strani.
Vstopnice so lahko odposlane po pošti do enega meseca pred napovedanim dogodkom. Po tem času, so vstopnice na voljo za prevzem na samem dogodku na prevzemni točki "Voucher Exchange Point".
Vstopnic, kupljenih preko MotoGP™ Ticket Shop, se ne da vrniti.
Sedeži so samodejno rezervirani, ko je transakcija zaključena. Karte se izdajajo zaporedno; the MotoGP™ ekipa nima vpliva na številko sedežev. Vseeno pa si boste lahko zagotovili, da bodo vaši sedeži skupaj, čeprav ste naredili več različnih nakupov. V tem primeru se obrnite direktno na MotoGP™ ekipo.
MotoGP™ ekipa vam je vedno na voljo za vaša vpršaanja. U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se bruto iznos kupovine.

O partneru MotoGP™ Ticket Shop

V uradni MotoGP™ prodajalni vstopnic lahko kupite vse vstopnice za MotoGP™ dirke v tej sezoni.

MotoGP™ je drugo ime za vzemirljivo akcijo, visok nivo preciznosti in najnovejšo tehnologijo na dveh kolesih.  MotoGP™ so ene najstarejših motorističnih tekmovanj in danes tudi eden najprestižnejših dogodkov na tem področju.

Nakupovalne ugodnosti za moto navdušence

MotoGP™ organizatorji vedo, kako pomembni so navijači za uspeh posameznih dogodkov. Prav navijači so tisti, ki ustvarjajo neverjetno vzdušje na vsaki od tekem in naredijo dogodek kot edinstveno nepozabno doživetje. MotoGP™ Cashback program je neke vrste zahvala za njihovo podporo. Zvesti navdušenci prejmejo vrsto ugodnosti pri njihovih nakupih: vse do 5 % Cashbacka in točke Shopping Points ob vsakem nakupu - in to popolnoma brezplačno. Zagotovite si ugodnosti tudi vi!

ID broj trgovca
909000375

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera MotoGP™ Ticket Shop?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.