Cashback & Shopping Points

  • 3% + 1,5 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE myWorld Card Original vaučeri

Uslovi

myWorld članovi mogu vršiti plaćanja samo u gotovom novcu, te putem debitnih kartica i bankovnih transakcija. Prilikom plaćanja kreditnim karticama (Visa, Martercard, Diners...) članske prednosti se ne obračunavaju! myWorld članovi ne mogu istovremeno ostvarivati prednosti od Cashback kartice i kartice Sportina Group kompanije (Sportina ili XYZ kartica). Karticu Sportina Group kompanije, myWorld članovi mogu koristiti samo uz plaćanja orginalnim vaučerima.

Opis

„We want to make you feel good to look good« moto je Esprit-a, modnog brenda, koja svoju mladost i svežinu neguje još od 1968. godine, kada je nastala u Kaliforniji. Jednostavnost, verodostojnost i lakoća bile su i ostale vodilja ovog modnog brenda, koja se bavi stvarnim ljudima i društvom. Esprit kolekcije karakteriše odličan kvalitet, slobodne i moderne kreacije, dominiraju prirodni materijali i odgovorna proizvodnja.

Esprit, kojeg obeležava odličan kvalitet i savremeni modni dizajn je namenjen svima koji cene dobar dizajn i kvalitetne materijale. Posetite Esprit radnju i pogledajte must-have artikle koje ne smete da propustite. Kombinuj različite materijale, teksture i dezene, pusti mašti na volju i zasijaj sa odećom Esprit!

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Esprit?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.