Cashback & Shopping Points

  • 5,5% Cashback Deal* cashback kartica Sada 5,5% umesto 2% Cashback-a važi od 30.1.2024. do 31.5.2024.
  • 2% Cashback + 12% poklon kartica
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

myWorld članovi mogu vršiti plaćanja u gotovom novcu, putem debitnih kartica i bankovnim transakcijama. myWorld članovi ne mogu istovremeno imati prednosti od Cashback kartice i kartice Sportina Group kompanije (Sportina ili XYZ kartica). Karticu Sportina Group kompanije, myWorld članovi mogu koristiti samo uz plaćanje orginalnim vaučerima. Prilikom plaćanja kreditnim karticama (Visa, Martercard, Diners...) članske prednosti se ne obračunavaju!

Opis

Sportina Group je vodeća grupa svetski poznati modnih brandova u jugoistočnoj Evropi.

Misija kompanije je da modu približi svakom kupcu. Trendovima svetskih metropola, dizajnerskom modom i modnih brendova high street mode kompanija Sportina Group omogućava kupcima da kreiraju lični stil oblačenja.

Dugogodišnje iskustvo, širok izbor modnih brendova daju predanost u modnoj misiji, poznavanje specifičnosti lokalnih tržišta, predstavljaju samo neke od razloga zbog kojih nam naši kupci svakodnevno ukazuju poverenje.

Sportina Group nije prepoznatljivo ime samo u Srbiji, već i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori sa više od 260 radnji i portfolijom koji obuhvata više od 80 svetski poznatih modnih brendova.

U Sportina radnji naći ćete sledeće modne brendove:
MARX, TOM TAILOR, PARFOIS, JACK & JONES, VERO MODA, ONLY, ESPRIT, HUGO BOSS, FRACOMINA, SUPERDRY...

Slogan »Svet u stilu« predstavlja našu viziju u potpunosti. Kompanija Sportina Group svoje uspehe postiže predanim radom, promišljenim biranjem najuspešnijih modnih brendova i investicijama u najbolje lokacije sa najsavremenijom opremom. Samo tako omogućavamo da kupovina postane jedinstven doživljaj.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Sportina?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.