Delfi Knjižare

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Na sve artikle koji su na popustu se ne primenjuje posrednička provizija, kao i na online prodaju. Cashback kartica se ne može kombinavoti sa Delfi loyalty programom.
Kategorije proizvoda koje se odnose na ULAZNICE i VAUČERE se izuzimaju iz loyalty programa.

Opis

U želji da ponudimo alternativu postojećim standardima u domaćem knjižarstvu kao i da ljubiteljima knjige omogućimo da u što kraćem roku i po najpovoljnijim uslovima dođu do najnovijih naslova, svetskih hitova kao i primeraka koji se trenutno nalaze samo u knjižarskom lancu Delfi, u ponudu smo uvrstili više od 50.000 naslova domaćih i stranih izdavača, gift program, multimediju i igrice.

Delfi je nastao na temeljima društvene odgovornosti, pa naše poslovanje usmeravamo u tom pravcu. Pored mnogobrojnih kulturnih sadržaja u Delfi knjižarama često možete sresti i one koji knjige stvaraju. Na taj način omogućili smo fanovima da razgovaraju sa piscima i razmenjuju iskustva.

U našoj internet prodavnici možete razgledati više desetina hiljada različitih vrsta artikala: knjiga, filmova, igrica, muzičkih diskova... Sekcija Vesti prikazaće vam iz prve ruke najnovije vesti iz kulture, iz zemlje i sveta.

Uživajte u čitanju, čitajte sa uživanjem, jer kod nas su sve dobre knjige na jednom mestu.

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Delfi Knjižare?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.