Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Opis

Turistička agencija Magelan svim članovima myWorld-a omogućava 4% popusta na odredjene aranžmane. 4% popusta na smeštaj u Srbiji rezervisan preko www.VisitSerbia.org, transfere do aerodroma,  hotelski smeštaj Grčkoj i Sloveniji, krstarenja sa MSC i Costa Cruise, izlete po Srbiji. Sezonski i na neke druge aranžmane. Više informacija na sajtu Magelan-a www.magelan.rs i u poslovnici u Novom Sadu, Zmaj Jovina 23.

Magelan posluje od 1994. g. Pored nabrojanih aranžmana pružamo kompletan turistički servis, od avio karata, rezervacija smeštaja u celom svetu, realizacije individualnih i grupnih aranžmana. Poslednjih 10-tak godina radimo ture po Srbiji za firme i individualce iz Srbije. Od 2004. servisiramo sve veći broj stranih turista kako individualaca tako i grupa (posredstvom nekih od najjačih svetskih turoperatora), sportskih ekipa, privrednih delegacija i sl. kojima obezbedjujemo servis u Srbiji ali i u ostalim zemljama Balkana. Više informacija na www.magelan.rs/incoming

myWorld club

 

Magelan odobrava

4% popust na

·       Hotelski smeštaj rezervisan preko www.VisitSerbia.org

·       Izlete Magelanove avanture koje Magelan organizuje po Srbiji

·       Na transfere i prevoz do aerodroma

·       Hotelski smeštaj u Grčkoj i Sloveniji u organizaciji Magelana

·       Krstarenja sa Costa Cruise

·       Izlet svake subote od Beograda do Novog Sada (vodjenje na engleskom ili nekom drugom jeziku)

Popust se odnosi na cene hotela za smeštaj bez dodatnih usluga (BTO, polupansion, ručkove i doručke, hotelski parking, fitnese i wellnesse i sve dodatne sadržaje)

 

 

 

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Magelan?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.