Housebrand.com

Tvoje prednosti kod Housebrand.com

  • 3% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • PRIHVATA SE
    Online kupovina

Uslovi kod Housebrand.com

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Za ispravno evidentiranje tvoje kupovine uvek prethodno klikni na dugme "Kupuj sada online" kako bi se otvorila željena online prodavnica. Kupovine mogu da se evidentiraju samo kada se online prodavnica otvori u pregledaču, ne i preko aplikacije. Koristi samo one vaučer-kodove koje si dobio preko našeg veb-sajta. Pre kupovine proveri da li su ispravna podešavanja kolačića na tvom pregledaču. Sve ostale važne informacije na temu online šopinga nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima.

O partneru Housebrand.com

ZA NJU Everyday Young Casual stil je jezgro House kolekcija. Must-have mešamo sa proizvodima zasnovanim na najvažnijim trendovima i tendencijama sezone. U našim kolekcijama ćeš pronaći i veliki izbor teksasa. Modni dodaci i krojevi koji su ti potrebni.

ZA NJEGA Isključivo u trendu ili neobavezno? Nije bitno da li se tvoj izgled uklapa u bilo koji okvir - u našoj ponudi pronaći ćeš proizvode koji odgovaraju oba trenda. Dukserice, veliki izbor teksasa, jakni, majica, muškog nakita - ovo su samo neke od stvari koje smo dizajnirali za vas.

ID broj trgovca
859000165

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Housebrand.com?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.