Mohito.com

Tvoje prednosti kod Mohito.com

  • 3% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • PRIHVATA SE
    Online kupovina

Uslovi kod Mohito.com

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Za ispravno evidentiranje tvoje kupovine uvek prethodno klikni na dugme "Kupuj sada online" kako bi se otvorila željena online prodavnica. Kupovine mogu da se evidentiraju samo kada se online prodavnica otvori u pregledaču, ne i preko aplikacije. Koristi samo one vaučer-kodove koje si dobio preko našeg veb-sajta. Pre kupovine proveri da li su ispravna podešavanja kolačića na tvom pregledaču. Sve ostale važne informacije na temu online šopinga nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima.

O partneru Mohito.com

MOHITO je stvoren za prave ljubitelje mode koji cene nekonvencionalnu eleganciju. Brend pomno prati globalne trendove, i vešto pravi ravnotežu između inspiracija i karakteristika koje su veoma tražene u današnje vreme – udobnost i funkcionalnost. MOHITO nudi klasične i moderne krojeve, kao i širok dijapazon boja i dezena.

ID broj trgovca
859000164

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Mohito.com?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.