Emmezeta.rs

Tvoje prednosti kod Emmezeta.rs

  • 2,5% Cashback Deal* Sada 2,5% umesto 1% Cashback-a važi od 12.9.2023. do 30.9.2023.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Online kupovina

Uslovi kod Emmezeta.rs

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Za ispravno evidentiranje tvoje kupovine uvek prethodno klikni na dugme "Kupuj sada online" kako bi se otvorila željena online prodavnica. Kupovine mogu da se evidentiraju samo kada se online prodavnica otvori u pregledaču, ne i preko aplikacije. Koristi samo one vaučer-kodove koje si dobio preko našeg veb-sajta. Pre kupovine proveri da li su ispravna podešavanja kolačića na tvom pregledaču. Sve ostale važne informacije na temu online šopinga nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima.

O partneru Emmezeta.rs

Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac prodavnica na svetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezeta poslovanja sastoji se iz velike i atraktivne ponude uz izuzetne pogodnosti kupovine. Glavna odlika Emmezete je širina asortimana: od nameštaja, dekoracije i predmeta za uređenje doma, do elektronike i bele tehnike. Pored bogate ponude, Emmezetu odlikuje i odlična kombinacija modernog dizajna uz kvalitet po pristupačnim cenama.

ID broj trgovca
859000163

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Emmezeta.rs?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.