Booking.com

Tvoje prednosti kod Booking.com

  • 3% Cashback Deal* Sada 3% umesto 1% Cashback-a važi od 1.9.2023. do 31.12.2023.
  • * Uz Cashback Deal realizuješ svoje Shopping Points i pripisuje ti se veći Cashback. Potrebno je da imaš dovoljno Shopping Points-a na svom myWorld nalogu koji mogu da se realizuju u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points se tada automatski oduzimaju sa tvog myWorld naloga.

  • PRIHVATA SE
    Online kupovina

Uslovi kod Booking.com

Važna napomena!
U ovoj partnerskoj firmi prednosti pri kupovini se obračunavaju isključivo za uslugu rezervacije smeštaja.
U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Za ispravno evidentiranje tvoje kupovine uvek prethodno klikni na dugme "Kupuj sada online" kako bi se otvorila željena online prodavnica. Kupovine mogu da se evidentiraju samo kada se online prodavnica otvori u pregledaču, ne i preko aplikacije. Koristi samo one vaučer-kodove koje si dobio preko našeg veb-sajta. Pre kupovine proveri da li su ispravna podešavanja kolačića na tvom pregledaču. Sve ostale važne informacije na temu online šopinga nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima.

O partneru Booking.com

PPutujte sa Booking.com i sakupite Cashback i Shopping Points

Želite putovanje? Onda ne oklevajte i rezervišite svoj sledeći odmor sa Booking.com! Kao miVorld član, takođe ćete dobiti Cashback i Shopping Points kada rezervišete - čineći putovanje duplo zabavnijim! Čak i ako putovanje nije zbog rekreacije, već iz poslovnih razloga, na Booking.com ćete pronaći pravi hotel po najboljoj ceni; pogodnosti kupovine uključene!

Stručnjaci za putovanja na Booking.com-u

 

Kada je u pitanju vaše putovanje, ne želite ništa da prepustite slučaju. Na Booking.com-u ste u najboljim rukama u tom pogledu. Svakog dana se na veb stranici rezerviše oko milion noćenja, Booking.com je dostupan na 43 jezika i nudi ukupno više od 28 miliona prijavljenih smeštajnih objekata, uključujući više od 6,6 miliona oglasa za kuće za odmor, apartmane za odmor i druge posebne ponude. smeštaj sam.
Ovde ćete pronaći savršen smeštaj za vaše želje i zahteve.
 

ID broj trgovca
859000162

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Booking.com?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.