Boutiquefeel

Cashback & Shopping Points kod Boutiquefeel

  • 4% + 4 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 100 EUR.
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Uslovi kod Boutiquefeel

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru Boutiquefeel

Boutiquefeel is a unique shopping website with a distinctive tone focusing on women's fashion. We offer affordable products including women's clothing, accessories, shoes, bags and more. The brand was founded in 2015. Its business covers more than 220 countries and regions around the world. Our vision is "bringing happiness into every woman's life."

ID broj trgovca
859000129

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Boutiquefeel?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.