Selonce.com

Cashback & Shopping Points kod Selonce.com

  • 4% + 1,5 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 100 EUR.
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Uslovi kod Selonce.com

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se bruto iznos kupovine.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru Selonce.com

Nova flash sale internet prodavnica nudi proizvode s popustom u čak 4 kategorije - moda, sport, dom i bašta, kao i elektronika. Selonce nudi proizvode podeljene u 4 kategorije - sport, moda, dom i bašta i elektronika, sa popustima od 30% do 80%. Kupovina u Selonce internet prodavnici dostupna je samo članovima (članstvo je besplatno) i može se obavljati na Selonce.com. 

Prednosti kupovine na flash prodajama internet prodavnice Selonce.com

POPUSTI OD 30% DO 80%

Svi ponuđeni artikli sniženi su za 30% do 80%.

SVAKI DAN NOVA PRODAJA RENOMIRANIH BRENDOVA

Selonce je do sada dogovorio saradnju s više od 500 marki iz 4 kategorije. Naravno, proizvodi svih brendova danas nisu dostupni, ali oni će svakodnevno osvežavati ponudu i vaš omiljeni brend će definitivno biti na redu u narednim mesecima.

ČETIRI KATEGORIJE

Proizvodi su dostupni u čak 4 kategorije - moda, sport, kuća i bašta i elektronika.

OBAVEŠTENJA E-POŠTOM

Članovi primaju obaveštenja o novoj prodaji na svoju adresu e-pošte. Dakle, prijavite se besplatno već danas kako biste bili obavešteni čim vaš omiljeni brend krene u prodaju.

 

 

ID broj trgovca
859000127

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Selonce.com?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.