Cashback & Shopping Points kod Megabon

  • 2% + 1 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 100 EUR.
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Uslovi kod Megabon


Da biste ostvarili Cashback potrebno je da unesete broj svoje Cashback kartice u odgovarajuće polje tokom postupka poručivanja. Povraćaj novca odobrava se na deo cene koji platite na Megabon.eu, ne i za ostatak koji plaćate kod pružaoca usluge. U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi. U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru Megabon

Tražite ideju za odmor? Slobodni dani su pred vama, a vi još uvek ne znate gde biste ih proveli? Želite da uštedite i tražite povoljnije ponude?

Ako vam gornja pitanja trenutno predstavljaju izazov ili problem, na pravom ste mestu. Turistički portal Megabon vam nudi rešenje. Garantuje najbolje hotelske pakete, avionske karte, skijaške pakete ili destinacije na moru. Nudi jedinstvene ponude izabranih kvalitetnih hotela po najnižim cenama i popustima sve do -70%.

Možete da birate iz različitih kategorija. Ako želite da posetite evropske metropole, na pravom ste mestu, a ujedno je i odličan izbor za planinski odmor, porodični odmor ili opuštanje u banjama i na moru.

Odluka o odmoru će od sada biti mnogo lakša.

ID broj trgovca
859000126

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Megabon?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.