Cashback & Shopping Points kod Busuu

  • 3% + 4 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 100 EUR.
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Uslovi kod Busuu

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru Busuu

Busuu is an app that makes learning a language easier for everyone. Whether it’s by mastering the basics or achieving fluency, over 100 million people learn with Busuu to open up a world of opportunity, both personally and professionally. Combining intelligent learning with access to a global community of native speakers, Busuu’s learning experience is so effective, it rivals immersion in another country. With 12 language courses across web and mobile, we are committed to helping learners overcome their language barriers, one milestone at a time.

ID broj trgovca
859000119

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Busuu?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.