Cashback & Shopping Points kod Newchic

  • 5% + 5 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 150 USD.
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Uslovi kod Newchic

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru Newchic

Newchic is a B2C online fashion shopping destination. Founded in 2015, in past years, Newchic has achieved rapid development on a global scale, ranking among the top online shopping websites. We offer a wide range of clothing, shoes, bags, accessories to help our customers pursuit the styles. And have won recognition and trust from customers in Europe, America, Middle East, Southeast Asia and IN.

ID broj trgovca
859000118

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Newchic?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.