Cashback & Shopping Points kod Tidebuy

  • 3% + 4 na 100 EUR kupovine
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Uslovi kod Tidebuy

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru Tidebuy

Tidebuy.com is a cross-border e-commerce store for offering trendy fashion, clothes, shoes, dresses, bags, bedding, men’s, kids, and jewelry, wigs, etc. We engaged in providing a better customer service and better quality items at affordable value. With advanced technology system, experienced operations team, sales team and efficient logistics services, Tidebuy.com has quickly become a leader of cross-border e-commerce. Thrilled by our rapid and steady growth, we will continue to offer an extensive product selection and follow the international trends closely. We strive to provide our customers with quality products at the best prices possible.

ID broj trgovca
859000114

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Tidebuy?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.