Cyber Florist

Cashback & Shopping Points kod Cyber Florist

  • 3% + 4 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 150 USD.
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Uslovi kod Cyber Florist

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru Cyber Florist

We also strive to offer you the most affordable prices, in our massive selection of flowers and arrangements, our gift baskets, and in our delivery baskets. We don’t believe you should have to pay an arm and a leg to surprise a loved one with a special gift. Our first priority will always be your happiness, and that includes going easy on your wallet.

ID broj trgovca
859000113

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Cyber Florist?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.