Cashback & Shopping Points kod Audials

  • 5% + 30 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 100 EUR.
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Uslovi kod Audials

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru Audials

Audials AG is a leading entertainment software company.With more than 10,000,000 users around the globe, Audials AG is one of the world’s leading companies for entertainment software. The renowned programs Audials One, Audials Movie, Audials Music and Audials Radio are available online at Audials.com. Audials software is optimized for Windows 10, 8 and 7 operating systems and is also available as apps for Android and iOS smartphones and tablets as well as a Windows Store app.

ID broj trgovca
859000111

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Audials?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.