Shutterstock

Cashback & Shopping Points kod Shutterstock

  • 5% + 13 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 100 EUR.
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Uslovi kod Shutterstock

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru Shutterstock

Shutterstock is a leading global provider of high-quality licensed photographs, vectors, illustrations, videos and music for creative professionals from all backgrounds and businesses of all sizes produce their best work with incredible content and innovative tools, all on one platform. The products include stock photography, illustrations, and vectors, stock footage, stock music, premium motion graphic templates, as well as our premium music library under PremiumBeat.

ID broj trgovca
859000102

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Shutterstock?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.