Antonioli

Tvoje prednosti kod Antonioli

  • 3% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • PRIHVATA SE
    Online kupovina

Uslovi kod Antonioli

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Za ispravno evidentiranje tvoje kupovine uvek prethodno klikni na dugme "Kupuj sada online" kako bi se otvorila željena online prodavnica. Kupovine mogu da se evidentiraju samo kada se online prodavnica otvori u pregledaču, ne i preko aplikacije. Koristi samo one vaučer-kodove koje si dobio preko našeg veb-sajta. Pre kupovine proveri da li su ispravna podešavanja kolačića na tvom pregledaču. Sve ostale važne informacije na temu online šopinga nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima.

O partneru Antonioli

The selected pieces and the interior design are a reflection of Claudio Antonioli’s personal style. His philosophy is to blend contemporary taste with alternative choices in a practical way, for his client’s pleasure and delight. The absolute protagonists of the boutique, however, are the clothes and accessories, selected for both men and women who choose to lead the way, living their lives free from conformities.

ID broj trgovca
859000101

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Antonioli?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.