Floraqueen

Cashback & Shopping Points kod Floraqueen

  • 4% + 4 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 100 EUR.
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Uslovi kod Floraqueen

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru Floraqueen

At FloraQueen we know that sending flowers conveys a truly heartfelt message to someone special. It could be an expression of love, affection, health, happiness and a lot more. We also know, that with every delivery we make, a great deal of trust has been placed in us to help you express your emotions in the form of beautiful fresh flowers. Our mission is to help people share smiles, so any day can become a special occasion or to make a celebratory date extra wonderful. We are proud to help our clients celebrate life by translating their messages into the beautiful language of fresh flowers. That is the goal that everyone in our team dedicates themselves to: Sharing smiles.

 

ID broj trgovca
859000094

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Floraqueen?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.