Kidsroom.de - Baby products online

Cashback & Shopping Points kod Kidsroom.de - Baby products online

  • 1% + 1 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 100 EUR.
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Uslovi kod Kidsroom.de - Baby products online

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru Kidsroom.de - Baby products online

At kids-room.com, we have been working for 15 years to shape a better world for babies and parentsby making it our mission to only include the best and highest quality baby items in our range. Whether it’s a baby seat, pram or the baby toys to go with it - we only sell products which fulfil our requirements and that we can thus sell to our customers without a second thought.

ID broj trgovca
859000065

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Kidsroom.de - Baby products online ?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.