AliExpress

Cashback & Shopping Points kod AliExpress

  • 2% + 1 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 150 USD.
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Uslovi kod AliExpress

Molimo imajte na umu da može potrajati do 72h dok Vaša kupovina ne bude vidljiva u Vašem pregledu kupovina.

Takođe, molimo za strpljenje jer je za neke transakcije potrebno 365 dana da budu potvrđene.

U ovoj partnerskoj firmi nije moguće naknadno knjiženje prednosti za člana na neevidentirane kupovine. Molimo Vas da prethodno proverite Vašu konfiguraciju sistema.
U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru AliExpress

AliExpress je online prodavnica koju je napravila Alibaba.com. To je globalno prodajno mesto za potrošače širom sveta. Platforma nudi kupcima iz celog sveta da kupuju direktno od proizvođača i trgovaca na veliko, upoređujući pritom cene i proizvode ogromnog asortimana.
 

ID broj trgovca
859000027

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera AliExpress?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.