Hotels.com

Cashback & Shopping Points kod Hotels.com

  • 1% + 1 Standard
  • 1% + 1 Mobile App Booking
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 100 EUR.
  • PRIHVATA SE Online kupovina

Uslovi kod Hotels.com

Napomena - Cashback Helper upotreba:

Iz tehničko marketinških razloga, online partner Hotels.com neće biti označen kao partnerska firma na Google i Bing pretraživaču, niti će se pojavljivati aktiviran Cashback na websajtu. Kako biste aktivirali Cashback, samo posetite njihov websajt preko našeg websajta.

Ne postoji mogućnost plaćanja bilo kojom vrstom vaučer koda.

Imajte na umu da kod ove online partnerske firme možete priložiti reklamaciju na kupovinu samo 14 dana od dana porudžbine.

Takođe, ova online partnerska firma ne daje prednosti za člana na grupne rezervacije.

Hotels.com ne odobrava prednosti za člana na paket aranžmane.

Važno: Transakcije kod ove online partnerske firme će biti potvrđene jedino nakon boravka u hotelu. U nekim slučajevima, potvrda rezervacije i dobijanje prednosti za člana mogu trajati i do 365 dana od momenta rezervacije. U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se neto iznos kupovine jer je to standardna naknada u ovoj partnerskoj firmi.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru Hotels.com

Hotels.com obezbeđuje putnicima veoma širok asortiman smeštaja - male, velike i veoma poznate lance hotela, kao i samouslužne smeštaje uključujući preko 100.000 objekata širom sveta.

Omogućava jednisvenu ponudu za hotelski smeštaj sa pratećim sadržajima i mogućnostima. Takođe, specijalizovani su u pronalaženju smeštaja tokom termina koji su rasprodati.

ID broj trgovca
859000019

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Hotels.com?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.