sezambooks.rs

Cashback & Shopping Points kod sezambooks.rs

  • 3% + 3 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobijaš proporcionalno od prvog dinara. Navedeni broj SP odgovara kupovini u iznosu od 12000 RSD.
  • PRIHVATA SE Online kupovina B2B

Uslovi kod sezambooks.rs

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se bruto iznos kupovine.

Važno!
Pre kupovine proveri da li su na tvom pregledaču ispravna podešavanja kolačića (cookies). Sve dodatne važne informacije u vezi sa online šopingom nalaze se u Najčešće postavljanim pitanjima!

O partneru sezambooks.rs

Sezam Book je izdavačka kuća koja je osnovana jula 2004. godine.

Sa ponosom ističemo da se među našim izdanjima nalaze brojna dela svetski poznatih autora, među kojima su: naš nobelovac Ivo Andrić, Gabrijel Garsija Markes, Margerit Diras, Hulio Kortasar, Arundati Roj, Dača Maraini, Gabi Glajhman, Ferenc Barnaš, Džon Banvil, Melanija Macuko, Gustav Murin, Jasmin Kadra, Abdurahman Munif, Linvud Barkli, Sajmon Beket i mnogi drugi. Vođeni željom da kod najmlađih čitalaca razvijemo i negujemo ljubav prema knjizi, pokrenuli smo ediciju Sezame, otvori se u okviru koје objavljujemo veliki broj  pažljivo odabranih edukativnih i kreativnih knjiga za decu.

Kako bismo vam knjige iz naše ponude učinili što dostupnijim, konstantno planiramo i razvijamo prodaju i promociju, prateći vaše potrebe i ideje: pored izuzetno razgranate prodajne mreže, naše naslove možete kupiti i preko sajta, a članstvom u myWorld-u čitalac ostvarujete posebne povoljnosti i pogodnosti.

Sezam book u svom izdavačkom programu objavio je naslove koji su našli ili će naći čitaoce među svim generacijama što je naš cilj, koji ćemo nastojati da sačuvamo i u narednim godinama objavljivanjem novih naslova pod sloganom - Uvek pravi izbor.

ID broj trgovca
859000015

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera sezambooks.rs?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.