Sezam Book

Tvoje prednosti kod Sezam Book

  • 3,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • PRIHVATA SE
    Online kupovina
    B2B

Uslovi kod Sezam Book

U ovoj partnerskoj firmi kao osnova za obračun tvojih prednosti iz kupovina koristi se bruto iznos kupovine.

O partneru Sezam Book

Sezam Book je izdavačka kuća koja je osnovana jula 2004. godine.

Sa ponosom ističemo da se među našim izdanjima nalaze brojna dela svetski poznatih autora, među kojima su: naš nobelovac Ivo Andrić, Gabrijel Garsija Markes, Margerit Diras, Hulio Kortasar, Arundati Roj, Dača Maraini, Gabi Glajhman, Ferenc Barnaš, Džon Banvil, Melanija Macuko, Gustav Murin, Jasmin Kadra, Abdurahman Munif, Linvud Barkli, Sajmon Beket i mnogi drugi. Vođeni željom da kod najmlađih čitalaca razvijemo i negujemo ljubav prema knjizi, pokrenuli smo ediciju Sezame, otvori se u okviru koје objavljujemo veliki broj  pažljivo odabranih edukativnih i kreativnih knjiga za decu.

Kako bismo vam knjige iz naše ponude učinili što dostupnijim, konstantno planiramo i razvijamo prodaju i promociju, prateći vaše potrebe i ideje: pored izuzetno razgranate prodajne mreže, naše naslove možete kupiti i preko sajta, a članstvom u myWorld-u čitalac ostvarujete posebne povoljnosti i pogodnosti.

Sezam book u svom izdavačkom programu objavio je naslove koji su našli ili će naći čitaoce među svim generacijama što je naš cilj, koji ćemo nastojati da sačuvamo i u narednim godinama objavljivanjem novih naslova pod sloganom - Uvek pravi izbor.

ID broj trgovca
859000015

Ne možeš da pronađeš svoju kupovinu kod partnera Sezam Book?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.